Het onderhoud & keuren van uw bedrijfsdeur.

Bedrijfsdeuren zijn onderhevig aan slijtage door onder meer trillingen, temperatuurverschillen en condens. Bovendien staan ze vaak bloot aan stof en ander vuil. Als gevolg hiervan kunnen er storingen optreden waardoor er vaak bedrijfsschade ontstaat. Niet goed functionerende bedrijfsdeuren leiden daarnaast makkelijk tot ongelukken. Niet voor niets kijkt de arbeidsinspectie bij controle nadrukkelijk naar de staat van onderhoud. U als bedrijf bent verplicht om bedrijfsdeuren minimaal 1 keer per jaar te laten onderhouden en te laten keuren. Bij zeer intensief gebruik wordt zelfs geadviseerd om dit nog vaker te doen. 

Om ervoor te zorgen dat uw deur 100% betrouwbaar en in topconditie blijft is het aan te bevelen dat er jaarlijks met een vakkundig oog naar gekeken wordt. 

Overhead Deur

Wettelijk verplicht.

De keuring en het onderhouden van een bedrijfsdeur is volgens wetgeving P47 6.2.1. en volgens EN normen jaarlijks verplicht. U moet dit door een terzake deskundig persoon laten uitvoeren (of zoveel vaker als de gebruiksomstandigheden dat noodzakelijk maken). U kunt uw deur bij ons laten keuren om kwaliteit te waarborgen en zeker te weten dat u aan de wettelijke normen voldoet. 

Wij hebben een eigen onderhoudsteam dat alle typen deuren kan onderhouden, keuren en repareren in heel Nederland en België. Naast bedrijfsdeuren van ons eigen merk en collega aanbieders kunnen wij ook alle type brandwerende deuren, snelroldeuren, schuifdeuren, laadbruggen en dockshelters onderhouden en waar nodig repareren. 

sectionale garagedeur

Onderhoudscontract. Wel zo makkelijk!

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten waarbij u zelf niet hoeft bij te houden wanneer de deur weer gekeurd moet worden. Wij houden dit voor u bij en u krijgt hier elk jaar automatisch bericht van. 

Wordt er tijdens het onderhoud een mankement geconstateerd, dan hoort u dit meteen. Niet in de prijs opgenomen zijn de onderdelen die vervangen moeten worden of aan slijtage onderhevig zijn. Hiervoor zullen wij u desgewenst een vrijblijvende offerte toesturen. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan en weet u vooraf precies waar u aan toe bent. 

Vraag meer informatie aan

De onderhoudsbeurt houdt in:

 1. Checken van mechanische conditie deurblad
 2. Controleren van kabel-, onderloop- en veerbreukbeveiliging 
 3. Controleren beslag- en vergrendeling 
 4. Controleren afdichtingen 
 5. Rails controleren op veiligheid en functioneren 
 6. Controleren en afstellen balancering 
 7. Testen goede werking 
Altijd de beste service

Check elektrische componenten:

 1. Olielekkage/geluid
 2. Slipkoppeling
 3. Eindschakelaars 
 4. Toerentalbeveiliging
 5. Rem 
 6. Ontkoppeling
 7. Spiraalkabel
 8. Fotocellen
 9. Loopdeurschakelaar
 10. Optosensoren
Altijd de beste kwaliteit

Vragen of advies op maat? Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of heeft u nog vragen na het bekijken van de site? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons direct: 0495 - 49 14 16