Voor een betrouwbare oplossing kiest u voor De Goeij Deuren:

24/7 Bereikbaar
Eigen werkplaats voor snelle service
Voor alle types en merken garagedeuren
Ruim 30 jaar garagedeuren specialist

Méér dan 30 jaar ervaring.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, weten onze vakkundige monteurs in elke situatie de juiste oplossing te bieden. We denken mee, overleggen en herstellen alle mogelijke schades aan uw garagedeur, of het nu gaat om kleine beschadigingen of grote schade aan uw garagedeur, of het nu gaat om een openslaande garagedeur, sectionaaldeur of grote industriedeur. De Goeij Deuren is dé specialist in elk type garagedeur.

Maak een herstelafspraak
De Goeij Deuren bedrijfspand

Altijd een snelle service

De Goeij Deuren beschikt, naast een showroom, over een eigen werk- en productieplaats en spuiterij. Hierdoor is het mogelijk snel nieuwe onderdelen, panelen, bepaalde kleuren en zelfs geheel nieuwe garagedeuren te leveren. In geval van schades of storingen zorgen wij dat deze vervelende situatie in korte tijd weer is hersteld.

Wij helpen u snel verder
Sectionaaldeuren

Ook specialist in schade bij bedrijfs- en industriedeuren

Een storing of schade aan uw bedrijfsdeur komt altijd ongelegen. De Goeij Deuren begrijpt dat het werk weer snel hervat moet worden en een schade of storing zo snel mogelijk moet worden opgelost. Naast alle types garagedeuren, zijn wij ook specialist in alle soorten bedrijfs- en industriedeuren.

Maak contact
Industriële garagedeur

Meld een schade aan en maak een afspraak voor snel herstel.

Na aanmelding zullen wij altijd zo snel mogelijk contact met u opnemen en herstel in gang zetten. Onze vakkundige monteurs lossen alle problemen snel voor u op.

Bel ons direct: 0495 - 49 14 16

Wij helpen u graag verder bij schade of storingen

 • Kunnen jullie alle types garagedeuren en onderdelen vervangen?

  Absoluut! De Goeij Deuren beschikt over een eigen werkplaats, waarbij wij snel alle mogelijke schades kunnen herstellen. Of het nu gaat om kleine beschadigingen of schades aan uw garagedeur, sectionaaldeuren, openslaande deuren of bedrijfsmatige industriedeuren.

 • Wat moet ik doen als ik een (electronische) storing heb?

  Of het nu een schade is of een storing, wij zorgen dat alles snel weer perfect functioneert. Neem sowieso snel contact met ons op, want wellicht kunnen wij telefonisch al enkele tips en advies geven om het op te lossen.

 • Hoe gaat de verdere afhandeling of betaling?

  Schade is al vervelend genoeg en u wilt een betrouwbare afhandeling. Gecombineerd met een passend advies en informatie, zullen wij altijd vooraf een inschatting maken van de kosten. Vervolgens wordt er gekeken naar welke betalingsmethode u de voorkeur geeft.

 • Zorgen jullie dat alles ook weer netjes wordt opgeruimd en er geen sporen achterblijven?

  Uiteraard! Bij De Goeij Deuren kunt u altijd vertrouwen op een snelle, uitstekende en nette service. Onze vakkundige monteurs zullen na herstel, er altijd voor zorgen dat alles weer netjes opgeruimd is en er niks meer van de werkzaamheden te zien is.

Schade oplossen? Bel ons direct!

U schade is zo weer opgelost met onze 24/7 uur bereikbaarheid. De Goeij Deuren heeft ruim 30 jaar ervaring in schadeherstel met een eigen werkplaats en beschikbaar voor alle types en merken garagedeuren.

Bel ons direct: 0495 - 49 14 16