openslaande

Openslaande garagedeuren met loopdeur

Onze openslaande garagedeuren, loopdeuren en poorten zijn een goede optie voor de afsluiting van uw garage, schuur of looppad. Onze openslaande garagedeuren maken we van hetzelfde hoogwaardige metaal als onze sectionaal garagedeuren, waardoor deze nagenoeg onderhoudsvrij en isolerend zijn. 

Advies nodig? Neem contact op

Onze zekerheden

10 jaar garantie
Voor iedere situatie een oplossing
Levering inclusief kozijn en hang- en sluitwerk
1-punts of 3-punts gesloten
Iedere gewenste RAL- of Sigmakleur is mogelijk
Elektrisch of handbediend
Vertical of horizontale profilering
Ruim 30 jaar specialist in garagedeuren

Welke stijl past bij u?

Houten garagedeuren
FUNCTIONEEL

Openslaande deur met loopdeur

Monumentale sectionele garagedeur
VEILIG

Geïsoleerde openslaande deuren

Houten sectionele garagedeur
STIJLVOL

Openslaande deur met draaideur

Onze openslaande deuren

Klassieke openslaande deuren.

Kenmerkend voor een openslaande garagedeur is het klassieke uiterlijk dat goed aansluit bij karakteristieke panden uit de vorige eeuw. Uiteraard kunnen wij u ook openslaande garagedeuren in een moderne variant leveren. De montage in een Sendzimir verzinkt kozijn garandeert een hoge duurzaamheid.

Openslaande deuren
Openslaande deuren

Openslaande deur in een bestaand kozijn?

Montage in een bestaand kozijn behoort eveneens tot de mogelijkheden, eveneens als een loopdeur in een garagedeur (openslaand) maken of een geïsoleerde garagedeur met loopdeur. De openslaande garagedeuren en poorten zijn, net als de andere deuren uit ons assortiment, geheel afgestemd op uw wensen, op maat voor u te maken. Voor een openslaande garagepoort bent u dus aan juiste adres. 

Vraag een vrijblijvende offerte
Openslaande deuren
Houten garagedeur - Red Cedar - onbehandeld
Houten sectionele garagedeur

Wat mag u van ons verwachten wanneer wij aan de slag gaan.

Wanneer u interesse heeft kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u langs om uw situatie te bespreken en een bijpassende offerte te maken. 

Wanneer u akkoord gaat met de offerte zetten wij het productieproces in gang. De onderdelen worden op maat gezaagd en in de gekozen kleur gespoten in onze eigen spuiterij. Daarna wordt de deur, voor zover dit mogelijk is, geassembleerd en wordt er met u een afspraak gemaakt voor de montage. Onze eigen montage- en servicedienst zal de deur dan bij u komen monteren en altijd alles netjes en opgeruimd weer achterlaten.

De Goeij Deuren bedrijfspand

Garantie & Service

Wij bieden op al onze garagedeuren garantie en natuurlijk de nodige service, zodat u ook in de toekomst zorgeloos kunt genieten van uw garagedeur. 

Altijd de beste kwaliteit
ERVARING & KWALITEIT

Specialist sinds 1989

Altijd de beste garantie
ZORGELOZE TOEKOMST

Standaard 10 jaar garantie

Altijd de beste service
PERSOONLIJK & MAATWERK

Altijd het beste advies

Veelgestelde vragen

 • Uit wat voor soort panelen kan ik kiezen?

  We hebben minimaal 8 soorten panelen. Stucco, vlak-stucco, houtnerf 1-groef of 3-groeven, vlak-glad, vlak-glad met zandstructuur, cassette, enz. U kunt het beste een kijkje komen nemen in onze showroom of bekijk onze fraaie deuren op de fotogalerij op de website. Zo krijgt u een goed beeld van onze garagedeuren.

 • Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn garagedeur?

  Wij hebben een eigen spuitcabine dus uw garagedeur kan in ELKE gewenste kleur gespoten worden. Dit betekent ook dat wij kleuren kunnen namaken.

 • Wat als de garagedeur naar beneden gaat en iets of iemand eronder staat?

  Onze garagedeuren zijn voorzien van onderloopbeveiliging. Dit houdt in dat als er iets of iemand onder de deur staat, de deur stopt en direct weer omhoog gaat.

 • Wat is de warmte isolatie van de garagedeur?

  De warmte isolatie bedraagt 1,58 w/m2k. Onze garagedeuren zijn goed geïsoleerd.

 • Als de stroom uitvalt, kan de garagedeur dan nog geopend worden?

  Jazeker, via de ontgrendeling aan de binnenzijde (het rode klosje) kunt u de deur op handbediening zetten. Zo kunt u toch uw auto uit de garage rijden.

 • Wat als mijn garagedeur geen standaardafmeting heeft?

  Dat is geen probleem voor ons. Wij werken niet met standaard maten. Elke deur wordt in onze werkplaats speciaal voor u op maat gemaakt.

 • Hoeveel inbouwruimte heb ik bij een garagedeur minimaal nodig?

  Voor onze standaard garagedeursystemen is er aan de bovenzijde minimaal 19 centimeter nodig. Links en Rechts, vanaf de binnenzijde gezien, is er minimaal 10 centimeter nodig. Bij het vaststellen van deze afstanden is de inbouw van de motor meegenomen.

  Wilt u een op maat gemaakte garagedeur, dan beschikken wij over een systeem waarvoor er geen boven- of zijruimte nodig is.

  Kortom, voor elke maat garage hebben wij een deur. Dat is specialist in garagedeuren, dat is De Goeij Deuren.

 • Hoe is de deur tegen inbraak beveiligd?

  Onze garagedeuren zijn beveiligd tegen inbraak volgens het CE- certificaat. Bovendien is de motor zo geconstrueerd dat als de deur gesloten is deze belast is met 1200 kg, waardoor het openen van de deur nagenoeg onmogelijk wordt.

Vragen of advies op maat? Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of heeft u nog vragen na het bekijken van de site? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons direct: 0495 - 49 14 16