Voordelen van De Goeij deuren

  1. geheel vrijblijvende prijsopgaaf
  2. kosteloos uithalen en afvoeren bestaande garagedeur
  3. uitstekende service, ook na de koop
  4. onderhoud en service aan alle type en merken garagedeuren
  5. voor elke situatie een oplossing
  6. productie elk type garagedeur, standaard of op maat
  7. garagedeuren zijn voorzien van benodigde keuringen en keurrapporten
  8. diverse opties voor openen: handzender, kaartlezer, vingerscan, pincode etc.
  9. exclusieve garagedeuren naar ontwerp van de klant mogelijk
hout collage 4

Service en garantie

Wij van De Goeij Deuren staan bekend om onze goede service. We beschikken over een eigen montage- en servicedienst; vakmensen met jarenlange ervaring die nauwkeurig en efficiënt werken. Zij zorgen buiten de vakkundige montage, voor controle en onderhoudsbeurten en zijn bij eventuele calamiteiten direct bereikbaar.

Sectionale garagedeuren - 10 jaar garantie
Op al onze sectionale garagedeuren (met uitzondering van de massief houten garagedeuren en bedrijfsdeuren) geven wij gegarandeerd 10 jaar garantie (excl. de handzenders) (voorwaarde hiervoor is dat de garagedeur jaarlijks door ons wordt onderhouden) Door onze hoge kwaliteitseisen durven wij dit zonder meer aan te bieden en u hiermee zo lang mogelijk van de garagedeur te laten genieten, zoals het uiteraard hoort. Op de aandrijving zit standaard 5 jaar garantie.

Massief houten garagedeuren
Onze houten sectionale garagedeuren hebben zich door de jaren heen bewezen. Wij bieden daarom standaard 5 all-in jaar garantie op alle deuren en 5 jaar garantie op de aandrijving. Voor meer informatie en/of vragen over de massief houten garagedeuren, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Bedrijfsdeuren 
Op onze bedrijfsdeuren geven wij standaard 1 jaar garantie. Ongeacht hoe vaak de deur wordt gebruikt. Op de aandrijving geven we ook 1 jaar garantie.

Particuliere garagedeuren

Garantie & Service

Wij bieden op al onze garagedeuren garantie en natuurlijk de nodige service, zodat u ook in de toekomst zorgeloos kunt genieten van uw garagedeur. 

Altijd de beste kwaliteit
ERVARING & KWALITEIT

Specialist sinds 1989

Altijd de beste garantie
ZORGELOZE TOEKOMST

Standaard 10 jaar garantie

Altijd de beste service
PERSOONLIJK & MAATWERK

Altijd het beste advies

Vragen of advies op maat? Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of heeft u nog vragen na het bekijken van de site? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons direct: 0495 - 49 14 16

Hoe het allemaal begon: van 1989 tot nu

In 1989 begon Jan de Goeij aan de Ruilverkavelingsweg te Budel met het maken van simpele garagedeuren in de koeienstal van zijn ouders. Zij wilden namelijk graag een sectionale garagedeur en Jan besloot deze deur zelf te maken. Dit project bleek zo succesvol dat ook mensen in de omgeving interesse kregen in een op maat gemaakte garagedeur. Hij besloot daarom om naast het runnen van zijn boerderij op maat gemaakte garagedeuren te gaan maken.

Na zes jaar besloot Jan de Goeij zijn werkzaamheden op de boerderij te stoppen en zich volledig te richten op de garagedeuren. Hij vestigde zijn bedrijf aan de Burgemeester van Houtstraat te Budel en groeide uit tot een bedrijf wat bekend staat om de goede service. Het assortiment werd uitgebreid met kwalitatieve bedrijfsdeuren, loopdeuren en draaideuren. In 2009 zijn aan dat assortiment ook nog branddeuren, snelloopdeuren en docklevellers toegevoegd. 

Vanwege de enorme groei van het bedrijf is het pand aan de Burgemeester van Houtstraat te klein geworden en werden er plannen gemaakt voor het creëren van een groter pand met de juiste ruimtes, welke tevens voldoen aan de kwaliteitseisen van nu. Sinds januari 2012 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand aan de Randweg Zuid 44 te Budel. Het is prachtig geworden dus kom gerust een kijkje nemen in onze showroom!

Eens langs komen? Maak een afspraak

Wat klanten over ons zeggen