garagedeur contact

Uw houten garagedeur op maat!

Onze exclusieve houten garagedeuren, ook wel bekend als houten sectionaaldeuren, zijn voorzien van dezelfde hoogstaande techniek als onze metalen sectionaaldeuren. Ze hebben een hoge isolatiewaarde en gaan jaren mee. Naast gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn onze hardhouten garagedeuren simpelweg mooi. Hout leeft en geeft uw woning een stijlvolle uitstraling.

Advies nodig? Neem contact op

Onze zekerheden

Massief hardhouten garagedeuren
FSC-hout
Naadloze houten sectionaaldeuren
Op maat gemaakt
Duurzame kwaliteit
Milieuvriendelijk
Exclusieve en sfeervolle uitstraling
Ruim 30 jaar ervaring
Voor elke situatie een oplossing
10 jaar all-in garantie

Welke stijl past bij u?

houten deuren klassiek
KLASSIEK

Houten garagedeuren met klassieke uitstraling

Houten garagedeur - Red Cedar - onbehandeld
VAKWERK

Op maat gemaakt, ook in bestaande kozijnen.

Moderne garagedeur
FUNCTIONEEL

Houten garagedeuren met loopdeur

Onze houten garagedeuren

Houten garagedeuren op maat gemaakt.

Wij maken uw houten garagedeur altijd op maat. Dit betekent niet alleen dat we het formaat optimaal aanpassen aan uw situatie, maar ook dat u tot in de kleinste details kunt bepalen hoe uw houten garagedeur eruit moet zien. Ook de betimmering rondom de garagedeur kunnen wij volledig verzorgen.

Houten sectionele garagedeur
garagedeur contact

Alles naar uw eigen wens met deskundig advies.

Houtsoort, profilering, afwerking en kleur; u bepaalt hoe u het wilt. Of u nu kiest voor meranti-, merbau-, mahonie- of cederhout, uw houten garagedeur op maat is gemaakt van massief FSC-hout.

hout collage 5
hout collage opening
Houten sectionale garagedeur

Wat mag u van ons verwachten wanneer wij aan de slag gaan.

Wanneer u interesse heeft kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u langs om uw situatie te bespreken en een bijpassende offerte te maken. 

Wanneer u akkoord gaat met de offerte zetten wij het productieproces in gang. De onderdelen worden op maat gezaagd en in de gekozen kleur gespoten in onze eigen spuiterij. Daarna wordt de deur, voor zover dit mogelijk is, geassembleerd en wordt er met u een afspraak gemaakt voor de montage. Onze eigen montage- en servicedienst zal de deur dan bij u komen monteren en altijd alles netjes en opgeruimd weer achterlaten.

De Goeij Deuren bedrijfspand

Garantie & Service

Wij bieden op al onze garagedeuren garantie en natuurlijk de nodige service, zodat u ook in de toekomst zorgeloos kunt genieten van uw garagedeur. 

Altijd de beste kwaliteit
ERVARING & KWALITEIT

Specialist sinds 1989

Altijd de beste garantie
ZORGELOZE TOEKOMST

Standaard 10 jaar garantie

Altijd de beste service
PERSOONLIJK & MAATWERK

Altijd het beste advies

Veelgestelde vragen

 • Uit wat voor soort panelen kan ik kiezen?

  We hebben minimaal 8 soorten panelen. Stucco, vlak-stucco, houtnerf 1-groef of 3-groeven, vlak-glad, vlak-glad met zandstructuur, cassette, enz. U kunt het beste een kijkje komen nemen in onze showroom of bekijk onze fraaie deuren op de fotogalerij op de website. Zo krijgt u een goed beeld van onze garagedeuren.

 • Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn garagedeur?

  Wij hebben een eigen spuitcabine dus uw garagedeur kan in ELKE gewenste kleur gespoten worden. Dit betekent ook dat wij kleuren kunnen namaken.

 • Wat als de garagedeur naar beneden gaat en iets of iemand eronder staat?

  Onze garagedeuren zijn voorzien van onderloopbeveiliging. Dit houdt in dat als er iets of iemand onder de deur staat, de deur stopt en direct weer omhoog gaat.

 • Wat is de warmte isolatie van de garagedeur?

  De warmte isolatie bedraagt 1,58 w/m2k. Onze garagedeuren zijn goed geïsoleerd.

 • Als de stroom uitvalt, kan de garagedeur dan nog geopend worden?

  Jazeker, via de ontgrendeling aan de binnenzijde (het rode klosje) kunt u de deur op handbediening zetten. Zo kunt u toch uw auto uit de garage rijden.

 • Wat als mijn garagedeur geen standaardafmeting heeft?

  Dat is geen probleem voor ons. Wij werken niet met standaard maten. Elke deur wordt in onze werkplaats speciaal voor u op maat gemaakt.

 • Hoeveel inbouwruimte heb ik bij een garagedeur minimaal nodig?

  Voor onze standaard garagedeursystemen is er aan de bovenzijde minimaal 19 centimeter nodig. Links en Rechts, vanaf de binnenzijde gezien, is er minimaal 10 centimeter nodig. Bij het vaststellen van deze afstanden is de inbouw van de motor meegenomen.

  Wilt u een op maat gemaakte garagedeur, dan beschikken wij over een systeem waarvoor er geen boven- of zijruimte nodig is.

  Kortom, voor elke maat garage hebben wij een deur. Dat is specialist in garagedeuren, dat is De Goeij Deuren.

 • Hoe is de deur tegen inbraak beveiligd?

  Onze garagedeuren zijn beveiligd tegen inbraak volgens het CE- certificaat. Bovendien is de motor zo geconstrueerd dat als de deur gesloten is deze belast is met 1200 kg, waardoor het openen van de deur nagenoeg onmogelijk wordt.

Vragen of advies op maat? Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of heeft u nog vragen na het bekijken van de site? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons direct: 0495 - 49 14 16