Overhead

Mooie, Veilige, Betrouwbare Overhead deuren

De Goeij Deuren levert vakkeundige overhead deuren tegen scherpe prijzen. Onze sectionale overhead deuren zijn praktisch, veilig en energiebesparend. Voor iedere ruimte hebben we de juiste oplossing. Onze veelgebruikte geïsoleerde sectionale overhead deur laat bijvoorbeeld zoveel mogelijk vrije ruimte rond de deuropening. Bij het openen glijdt het gehele deurblad onder het dak. Ideaal voor toepassing in industriële en commerciële gebouwen. De Goeij sectionale overhead deuren kunnen zowel volledig dicht geleverd worden als gedeeltelijk of volledig voorzien van beglazing. U kunt dus ook voor overhead garagedeuren bij ons terecht.

Advies nodig? Neem contact op

De voordelen van een De Goeij overhead deur

Voor elke situatie een oplossing
Vingerklembeveiliging
Tochtvrije afdichting
Gestanst en verzinkt voor perfecte corrosie bescherming
Diverse opties ontgrendel opties
Iedere gewenste RAL of Sigma kleur mogelijk
Jaarlijks onderhoudscontract mogelijk

Welke stijl past bij u?

overhead Deur
STIJLVOL

Volledig of gedeeltelijk voorzien van beglazing.

brandwerende deuren
BETROUWBAAR

Voorzien van alle keuringen en keuringsrapporten

brandwerende deuren
VEILIG

Meerder ontgrendel mogelijkheden.

Onze overhead deuren

Meerder bediening mogelijkheden

Voor onze overhead deuren bieden wij verschillende bediening mogelijkheden naar keuze. Net als de rest van de deur wordt de bediening uitvoerig getest door onze monteurs. U heeft keuze uit 3 mogelijkheden, namelijk :

 • Handbediening met koord
 • Handbediening met kettingkabel
 • Elektrische bediening met motor
stijvolle industrie deur
Brandwerende deuren

Garantie & Service

Wij bieden op al onze garagedeuren garantie en natuurlijk de nodige service, zodat u ook in de toekomst zorgeloos kunt genieten van uw garagedeur. 

Altijd de beste kwaliteit
ERVARING & KWALITEIT

Specialist sinds 1989

Altijd de beste garantie
ZORGELOZE TOEKOMST

Standaard 10 jaar garantie

Altijd de beste service
PERSOONLIJK & MAATWERK

Altijd het beste advies

Vragen of advies op maat? Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of heeft u nog vragen na het bekijken van de site? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons direct: 0495 - 49 14 16

Veelgestelde vragen

 • Uit wat voor soort panelen kan ik kiezen?

  We hebben minimaal 8 soorten panelen. Stucco, vlak-stucco, houtnerf 1-groef of 3-groeven, vlak-glad, vlak-glad met zandstructuur, cassette, enz. U kunt het beste een kijkje komen nemen in onze showroom of bekijk onze fraaie deuren op de fotogalerij op de website. Zo krijgt u een goed beeld van onze garagedeuren.

 • Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn garagedeur?

  Wij hebben een eigen spuitcabine dus uw garagedeur kan in ELKE gewenste kleur gespoten worden. Dit betekent ook dat wij kleuren kunnen namaken.

 • Wat als de garagedeur naar beneden gaat en iets of iemand eronder staat?

  Onze garagedeuren zijn voorzien van onderloopbeveiliging. Dit houdt in dat als er iets of iemand onder de deur staat, de deur stopt en direct weer omhoog gaat.

 • Wat is de warmte isolatie van de garagedeur?

  De warmte isolatie bedraagt 1,58 w/m2k. Onze garagedeuren zijn goed geïsoleerd.

 • Als de stroom uitvalt, kan de garagedeur dan nog geopend worden?

  Jazeker, via de ontgrendeling aan de binnenzijde (het rode klosje) kunt u de deur op handbediening zetten. Zo kunt u toch uw auto uit de garage rijden.

 • Wat als mijn garagedeur geen standaardafmeting heeft?

  Dat is geen probleem voor ons. Wij werken niet met standaard maten. Elke deur wordt in onze werkplaats speciaal voor u op maat gemaakt.

 • Hoeveel inbouwruimte heb ik bij een garagedeur minimaal nodig?

  Voor onze standaard garagedeursystemen is er aan de bovenzijde minimaal 19 centimeter nodig. Links en Rechts, vanaf de binnenzijde gezien, is er minimaal 10 centimeter nodig. Bij het vaststellen van deze afstanden is de inbouw van de motor meegenomen.

  Wilt u een op maat gemaakte garagedeur, dan beschikken wij over een systeem waarvoor er geen boven- of zijruimte nodig is.

  Kortom, voor elke maat garage hebben wij een deur. Dat is specialist in garagedeuren, dat is De Goeij Deuren.

 • Hoe is de deur tegen inbraak beveiligd?

  Onze garagedeuren zijn beveiligd tegen inbraak volgens het CE- certificaat. Bovendien is de motor zo geconstrueerd dat als de deur gesloten is deze belast is met 1200 kg, waardoor het openen van de deur nagenoeg onmogelijk wordt.

Wat mag u van ons verwachten wanneer wij aan de slag gaan.

Wanneer u interesse heeft kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u langs om uw situatie te bespreken en een bijpassende offerte te maken. 

Wanneer u akkoord gaat met de offerte zetten wij het productieproces in gang. De onderdelen worden op maat gezaagd en in de gekozen kleur gespoten in onze eigen spuiterij. Daarna wordt de deur, voor zover dit mogelijk is, geassembleerd en wordt er met u een afspraak gemaakt voor de montage. Onze eigen montage- en servicedienst zal de deur dan bij u komen monteren en altijd alles netjes en opgeruimd weer achterlaten.

De Goeij Deuren bedrijfspand