Handzenders

Voor optimaal gemak

Optimaliseer uw gemak door de aanschaf van een handzender. 

Onze handzenders hebben in een woonwijk een reikwijdte van 30 meter en in een dunbebouwde omgeving reikt de handzender zelfs tot 50 meter. Naarmate de batterij leeg raakt, doorgaans ongeveer na twee jaar, zal de reikwijdte echter afnemen. Onze handzenders zijn voorzien van standaard batterijen, dus kunt u ze eenvoudig zelf vervangen. In het geval dat uw handzender niet meer werkt, dan kunt u bij ons altijd een nieuwe aanschaffen. 

Verder hoeft u niet bang te zijn dat uw garagedeur geopend wordt door iemand met dezelfde afstandsbediening. Onze handzenders zijn namelijk voorzien van een zogenaamde 'rolling code', waardoor het onmogelijk is voor anderen om uw garagedeur te openen. Deze code namelijk wordt gekozen uit een biljoen mogelijke codes en verandert na elk gebruik. Zo kunt u er gerust op zijn dat u de enige bent die uw garagedeur kunt openen. Dat geeft een veilig gevoel. 

Informeer nu naar de mogelijkheden voor een De Goeij garagedeur met handzender.

 

 

Deel deze pagina:<input type="text" name="phone" id="phone" value="uw telefoonnummer" onfocus="inputOnfocus(this, 'uw telefoonnummer')" onblur="inputOnblur(this, 'uw telefoonnummer')" title="uw telefoonn§ummer" />

Meer informatie ontvangen?

meer informatie willen ontvangen over De Goeij Deuren via

Contactgegevens:

  1. De Goeij Deuren
  2. T: 0495 - 49 14 16
  3. Randweg-Zuid 44
  4. F: 0495 - 49 96 60
  5. 6021 PT Budel
  6. E: info@degoeijdeuren.nl