Veiligheid

Mooi. Veilig. Betrouwbaar.

Veiligheid is belangrijk, daarom staat dit bij ons dan ook voorop!

Het maakt niet uit of u een elektrisch- of handbediende deur heeft, elke deur is voorzien van een aantal veiligheidsmaatregelen om u en uw dierbaren te beschermen.

Inbraak- & optilbeveiliging

Als uw deur wordt voorzien van een elektrische bediening, beschikt u automatisch over een optilbeveiliging. Onze deuren zijn na sluiten automatisch geblokkeerd door middel van het zelfremmend mechanisme. De motor beschermt uw deur tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de deur met de hand wil openen. Van buiten af openen is bijna onmogelijk.

Onderloop- en obstakelbeveiliging

Als er kinderen in de garage spelen, of u heeft uw auto halverwege de garage geparkeerd hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze elektronisch bediende garagedeuren beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Deze zorgt dat de deur bij geringe tegendruk direct automatisch weer omhoog gaat.

Vingerklembeveiliging

Al onze deuren zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging; een wettelijk verplichte beveiliging, die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de deur, beklemd kunnen raken tussen de panelen.

Veerbreukbeveiliging

Al onze deuren zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging; een wettelijk verplichte beveiliging die voorkomt dat de deur in onvoorziene situaties (bijvoorbeeld het breken van een torsieveer) plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen ontstaan.

Overige 

Maximale veiligheid wordt u ook geboden door de afstandsbediening met Rolling Code. De code verandert na elke bediening (meer dan een biljoen mogelijkheden zijn mogelijk)

Wat als de stroom uitvalt? Geen probleem, u kunt uw deur van de binnen- en buitenzijde via de noodontgrendeling probleemloos openen.

 

Kortom, kiest u voor een De Goeij Deur, dan kiest u voor een veiligheid. 

Wilt u meer informatie over de veiligheid van onze deuren, neem dan contact met ons op. 


<input type="text" name="phone" id="phone" value="uw telefoonnummer" onfocus="inputOnfocus(this, 'uw telefoonnummer')" onblur="inputOnblur(this, 'uw telefoonnummer')" title="uw telefoonn§ummer" />

Meer informatie ontvangen?

meer informatie willen ontvangen over De Goeij Deuren via

Contactgegevens:

  1. De Goeij Deuren
  2. T: 0495 - 49 14 16
  3. Randweg-Zuid 44
  4. F: 0495 - 49 96 60
  5. 6021 PT Budel
  6. E: info@degoeijdeuren.nl