Onderhoud

Particulieren

Bij normaal gebruik is uw garagedeur ongeveer 10 jaar onderhoudsvrij. Om langer plezier te hebben van uw aankoop, kunt u eventueel ééns per jaar een kleine onderhoudsbeurt uitvoeren. Zo voorkomt u dat uw deur ongewenste piep- en kraakgeluiden gaat maken. Voor de buitenkant van uw deur is water en zeep in principe al voldoende, maar voor optimaal onderhoud van uw deur dient u uw deur zo nu en dan in de was te zetten. Onze garagedeuren zijn namelijk voorzien van harde autolak en door het in de was zetten van uw garagedeur zorgt u ervoor dat uw deur er zo goed als nieuw uit blijft zien. Bij aankoop van onze garagedeur krijgt u een brochure wat u zelf jaarlijks mag/kunt doen om de deur in goede conditie te houden!

Bedrijven

Gezien het feit dat de ARBO een jaarlijkse controle voor sectionale bedrijfsdeuren verplicht stelt, hebben bedrijven de mogelijkheid om dit door ons te laten verzorgen. Door een contract met ons op te stellen heeft u hier geen omkijken meer naar. Onze eigen montage- en servicedienst zal ééns per jaar uw deur komen keuren. Tevens wordt er dan een onderhoudsbeurt aan de deur uitgevoerd, waardoor deze in betere conditie blijft en dus langer mee gaat. 

Wilt u meer informatie over het onderhoud van onze deuren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract? Neem nu contact met ons op. 


<input type="text" name="phone" id="phone" value="uw telefoonnummer" onfocus="inputOnfocus(this, 'uw telefoonnummer')" onblur="inputOnblur(this, 'uw telefoonnummer')" title="uw telefoonn§ummer" />

Meer informatie ontvangen?

meer informatie willen ontvangen over De Goeij Deuren via

Contactgegevens:

  1. De Goeij Deuren
  2. T: 0495 - 49 14 16
  3. Randweg-Zuid 44
  4. F: 0495 - 49 96 60
  5. 6021 PT Budel
  6. E: info@degoeijdeuren.nl