Vanaf 11 mei is onze showroom weer open voor bezoek op afspraak.

Voor meer info zie onze contact pagina.

Onze servicegerichte werkwijze

Wat mag u van ons verwachten?

Wanneer u interesse heeft in een De Goeij Deur, kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u thuis de situatie bekijken en zullen een passende offerte voor u opstellen. U bent dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom naar de mogelijkheden qua materiaal, kleur en kwaliteit. Tevens beschikken wij over diverse modellen wat u een goed idee geeft van hoe het eruit kan komen te zien.

Wij denken met u mee in de stijl van uw huis, weersbestendigheid, veiligheid, inbraakgevoeligheid en de toekomstige plannen.

Indien er akkoord is op de samenwerking, kan het productieproces in gang gezet worden. De verschillende onderdelen worden op maat gezaagd en, in onze eigen spuiterij, gespoten in de gekozen kleur. Daarna wordt de deur, voor zover dit mogelijk is, geassembleerd en wordt er met u een afspraak gemaakt voor de montage. Onze eigen montage- en servicedienst zal de deur dan bij u komen monteren en altijd alles netjes en opgeruimd weer achterlaten. Als stukje service ontvangt u de factuur pas wanneer u tevreden bent met uw nieuwe De Goeij garagedeur.

Wacht niet langer, maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek. 

Deel deze pagina:<input type="text" name="phone" id="phone" value="uw telefoonnummer" onfocus="inputOnfocus(this, 'uw telefoonnummer')" onblur="inputOnblur(this, 'uw telefoonnummer')" title="uw telefoonn§ummer" />

Meer informatie ontvangen?

meer informatie willen ontvangen over De Goeij Deuren via

Contactgegevens:

  1. De Goeij Deuren
  2. T: 0495 - 49 14 16
  3. Randweg-Zuid 44
  4. F: 0495 - 49 96 60
  5. 6021 PT Budel
  6. E: info@degoeijdeuren.nl