Vanaf 11 mei is onze showroom weer open voor bezoek op afspraak.

Voor meer info zie onze contact pagina.

Referenties

Wat vinden klanten van ons?

Dhr. Tom Bullen - Sint Huibrechts Lille (BE)                                                                             "Bedankt voor het goede werk en de vlotte service! Ook de monteurs zijn een uithangbord voor de kwaliteit van jullie bedrijf, erg vriendelijk en correct. Ik ben er zeker van dat we met jullie een goede keuze gemaakt hebben!"

Fam. Cornelissen - Leende
"In onze zoektocht naar een geschikte garagedeur, kwamen we al snel uit bij De Goeij Deuren. Met name het persoonlijke adviesgesprek ging ongedwongen en met veel deskundigheid. We zochten namelijk een deur die precies binnen de stijl van ons huis zou passen. De Goeij Deuren kon hierin goed meedenken en heeft uiteindelijk een perfecte deur op maat opgeleverd!"

Cor Arits - Ell
"Wij zijn heel tevreden over de sectionale garagedeur! Ook over de 2 vakmensen die deze gemonteerd hebben, niets als lof. Ondanks het lastige plafond bleven ze rustig, en hebben keurig werk geleverd. Mijn buurman had een probleem met zijn garagedeur (ander merk dan jullie deur) ook dit hebben ze opgelost. Geweldig, dit is nog eens service!!

Fam. Van de Kerkhof - Sint-Huibrechts-Lille (België)                                                                 "Snel na het verzoek om een offerte te doen toekomen kwam de firma De Goeij kijken wat de bedoeling was. Meteen werd duidelijk dat dhr. De Goeij totaal anders reageerde dan de andere bedrijven! We waren het er snel over eens door zijn deskundig advies. Uit alles bleek dat we te doen hadden met een vakman die duidelijk advies geeft, weet wat de klant wil vertaald naar een oplossing die voor ons perfect is! Het plaatsen van de deur door de monteurs ging met dezelfde soepelheid en vakbekwaamheid als we al gewend waren van het bedrijf. Het resultaat is geweldig!"

Piet de Vries - Sterksel                                                                                                                  "Bij deze wil ik De Goeij Deuren heel hartelijk danken! Alles is keurig volgens afspraak verlopen. De monteurs werkten hard en waren erg aardig. De deur is heel erg mooi! De randafwerking is keurig, de aansluiting binnen en het plafond zijn heel mooi afgwerkt. Toen ze weggingen namen ze de oude deur mee terug, werkte alles en was er geen vuiltje meer te vinden! Mijn complimenten!!"

 


<input type="text" name="phone" id="phone" value="uw telefoonnummer" onfocus="inputOnfocus(this, 'uw telefoonnummer')" onblur="inputOnblur(this, 'uw telefoonnummer')" title="uw telefoonn§ummer" />

Meer informatie ontvangen?

meer informatie willen ontvangen over De Goeij Deuren via

Contactgegevens:

  1. De Goeij Deuren
  2. T: 0495 - 49 14 16
  3. Randweg-Zuid 44
  4. F: 0495 - 49 96 60
  5. 6021 PT Budel
  6. E: info@degoeijdeuren.nl