Historie

Hoe het allemaal begon: van 1989 tot nu

In 1989 begon Jan de Goeij aan de Ruilverkavelingsweg te Budel met het maken van simpele garagedeuren in de koeienstal van zijn ouders. Zij wilden namelijk graag een sectionale garagedeur en Jan besloot deze deur zelf te maken. Dit project bleek zo succesvol dat ook mensen in de omgeving interesse kregen in een op maat gemaakte garagedeur. Hij besloot daarom om naast het runnen van zijn boerderij op maat gemaakte garagedeuren te gaan maken.

Na zes jaar besloot Jan de Goeij zijn werkzaamheden op de boerderij te stoppen en zich volledig te richten op de garagedeuren. Hij vestigde zijn bedrijf aan de Burgemeester van Houtstraat te Budel en groeide uit tot een bedrijf wat bekend staat om de goede service. Het assortiment werd uitgebreid met kwalitatieve bedrijfsdeuren, loopdeuren en draaideuren. In 2009 zijn aan dat assortiment ook nog branddeuren, snelloopdeuren en docklevellers toegevoegd. 

Vanwege de enorme groei van het bedrijf is het pand aan de Burgemeester van Houtstraat te klein geworden en werden er plannen gemaakt voor het creëren van een groter pand met de juiste ruimtes, welke tevens voldoen aan de kwaliteitseisen van nu. Sinds januari 2012 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand aan de Randweg Zuid 44 te Budel. Het is prachtig geworden dus kom gerust een kijkje nemen in onze showroom!

 

 


<input type="text" name="phone" id="phone" value="uw telefoonnummer" onfocus="inputOnfocus(this, 'uw telefoonnummer')" onblur="inputOnblur(this, 'uw telefoonnummer')" title="uw telefoonn§ummer" />

Meer informatie ontvangen?

meer informatie willen ontvangen over De Goeij Deuren via

Contactgegevens:

  1. De Goeij Deuren
  2. T: 0495 - 49 14 16
  3. Randweg-Zuid 44
  4. F: 0495 - 49 96 60
  5. 6021 PT Budel
  6. E: info@degoeijdeuren.nl